Scroll Top
Oude baan 25, 2610 Wilrijk, België

Bar Noord kan weer open, desondanks corona

De vroegere Cargo Zomerbar nu Bar NOORD is al 13 jaar “de place to be” in  in Park Spoor Noord. De zaakvoeder van Total Relax verzorgde de eerste 10 jaar niet alleen de opbouw en de afbraak van de zomberbar, maar nam ook deze 10 jaar altijd volledige werking voor zich.
Normaal gezien zou Bar Noord op 5 april naar jaarlijkse traditie spectaculair openen met een groot feest, maar daar stak Covid-19 een stokje voor. Het was lang onzeker of de populaire zomerbar in het Antwerpse Park Spoor Noord überhaupt wel zou openen deze zomer, maar op vrijdag 3 juli is het dan toch eindelijk zover.

“Bar Noord is voor veel mensen toch dé plek van de zomer, al pakken we het dit jaar een beetje anders aan.
Iets minder toeters en bellen bij de opening dit jaar, maar Bar Noord blijft deze zomer dan toch een vaste waarde in Park Spoor Noord. Vanaf 3 juli tot en met 4 oktober kan je er terecht voor de vaste ingrediënten van de zomerbar: verfrissende drankjes met zich op het park, snacks, houtovenpizza’s, zomerse slaatjes,… Ook de succesformule van de zondagse brunch blijft, maar dan niet in buffetvorm en mét reservatie.

Een opmerking achterlaten


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.