Scroll Top
Oude baan 25, 2610 Wilrijk, België

Total Relax maakt Fiskebar & Fiskekur “Coronaproof”

Total Relax nam al tijdens de opening in 2019, een groot deel van de opbouw voor zijn rekening van het gekende visrestaurant “Fiskekur” aan de Kattendijkdok-Oostkaai in Antwerpen, dit historisch douanehuisje, met een verwarmde tent als extensie van het douanegebouw (het broertje van Fiskebar aan de Marnixplaats in Antwerpen) is een waar begrip in Antwerpen geworden. .

Tijdens de uitbraak van Corona in April 2020  contacteerden de uitbaters van “Fiskebar en Fiskekur”  ons wederom, en met veel plezier maakten wij zowel Fiskebar als Fiskekur “Coronaproof” zodat iedereen weer heerlijk kan genieten  van  verse Europese vis en schaaldieren; elegante bordjes, seizoensgebonden lokale biogroentjes en een uitgebreide wijnkaart in  deze visrestaurants.

Meer info over Fiskebar & Fiskekur: www.fiskebar.be

 

Een opmerking achterlaten


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.