Scroll Top
Oude baan 25, 2610 Wilrijk, België

Terras Bar Noord krijgt grondige opknapbeurt

Of we deze zomer opnieuw kunnen genieten van een drankje en een hapje in de Antwerpse zomerbar Bar Noord op Park Spoor Noord, is nog wat koffiedik kijken maar als het kan dan zal dat op een gloednieuw terras zijn.  Het oude terras was versleten en dus drong een nieuw zich op. Zo zullen er op het nieuwe terras geen voertuigen meer kunnen rijden.

 De zaakvoeder van Total Relax verzorgde de eerste 10 jaar niet alleen de opbouw en de afbraak van de zomberbar, maar nam ook deze 10 jaar altijd volledige werking voor zich. Naast een gloednieuw terras wordt ook de loods aangepakt, meer bepaald de regenwaterafvoer en de gietijzeren pilaren krijgen een upgrade. De werken moeten klaar zijn voor april.

Een opmerking achterlaten


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.