Scroll Top
Oude baan 25, 2610 Wilrijk, België

In 2021 opnieuw Tomorrowland?

Kan Tomorrowland volgende zomer terug doorgaan? Vaccinoloog Pierre Van Damme denkt van wel. Binnenkort wordt er met de festivalsector samengezeten, om te bekijken wat er kan. Maar een zomerfestival met Belgische toeschouwers die dan ook een mondmasker dragen, dat zou mogelijk kunnen. Er wordt gedacht aan testdorpen met sneltesten naast het échte festival.Het elektronische muziekfestival van Tomorrowland werd in 2020 voor het eerst in 15 jaar geannuleerd wegens het Coronavirus. Al 15 jaar is Total Relax de offiële partner van Tommorowland voor jacuzzi’s en massagestoelen.

Bij de voorbereidingen zullen de instructies van de overheid nauwgezet worden opgevolgd. Het welzijn, de gezondheid en de veiligheid van de bezoekers, de partners, de buren, en de artiesten en het team zijn nog steeds topprioriteit.

Een opmerking achterlaten


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.