Scroll Top
Oude baan 25, 2610 Wilrijk, België

2de jaar op rij, geen Tommorowland

Het bleef lang onzeker of de 16e editie van Tomorrowland dit jaar kon doorgaan. De organisatie liet deze week in een persbericht weten dat het festival definitief niet zal plaatsvinden in 2021.

De editie voor dit jaar was al uitgesteld naar eind augustus en begin september. En ook Total Relax was al vollop bezig met de voorbereidingen van hun stand op het festival. Echter vanwege zorgen over toenemende gevallen van de COVID-19 Delta-variant en de beperkingen van het opstellen van gezondheids- en veiligheidsprotocollen voor zo’n enorme menigte, lieten de gemeenten Boom en Rumst al weten dat ze geen vergunning zouden geven dit jaar.  Het dancefestival legt zich neer bij deze beslissing:” Tomorrowland trekt niet naar de Raad van State tegen de beslissing “We kunnen niet anders dan besluiten om de 16e editie van Tomorrowland te verplaatsen naar 2022, want we willen geen juridische strijd”, klinkt het. “Maar het is met pijn in het hart.” “Als Tomorrowland willen we in de eerste plaats een veilig festival organiseren .”

Een opmerking achterlaten


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.