Oude baan 25, 2610 Wilrijk, België

Jacuzzi

Total Relax
Total relax met uw eigen jacuzzi

Een jacuzzi in de tuin, wie droomt er niet van? Jacuzzi’s zijn populair bij jong en oud. Eerst en vooral omdat een persoonlijk bubbelbad in de tuin ontzettend leuk is. Daarnaast biedt een jacuzzi ook tal van gezondheidsvoordelen. In jouw privé-jacuzzi kan je heerlijk ontspannen in de privacy van je eigen huis of tuin.

Onderhoud en Herstellingen

Als u eenmaal de geneugten van uw eigen jacuzzi hebt ontdekt, is niets zo vervelend dan een jacuzzi dienst weigert. Geen nood! Bij Total Relax kan u niet alleen terecht om uw privé-wellness te laten inrichten, maar we bieden ook een voortreffelijke service na verkoop. Geef ons een seintje en wij regelen de herstelling van uw jacuzzi snel én tot in de puntjes!

ombouw Balboa Systeem

Het systeem van de jacuzzi defect? Onderdelen niet meer leverbaar? Wij verzorgen een ombouw van uw jacuzzi naar een Balboa systeem! Zo kunt u terug volop genieten van uw Spa!

Stress Less, Relax More…
  •   Verhuur en verkoop van kwaliteitsvolle jacuzzi
  • De expert van België en Nederland
  •  Ongedwongen advies
  •   2 jaar garantie
  •  Uitgebreide begeleiding zowel voor als na verkoop
  •  Betaalbaar
onze jacuzzi´s
KENYA
Galaxy
TRIDENT
OEM3
ALPS JACUZZI
Arazona
Herstellingen jacuzzi
Herstelling van alle merken jacuzzi. Geef ons even een seintje en wij regelen voor u de herstelling van uw jacuzzi snel én tot in de puntjes!
Onderhoud jacuzzi
Bij Total Relax kunt u niet alleen terecht om uw privé-wellness te laten inrichten, maar we bieden ook een voortreffelijke service na verkoop.
Ombouw Balboa
Het systeem van de jacuzzi defect? Onderdelen niet meer leverbaar? Wij verzorgen een ombouw van uw jacuzzi naar een Balboa systeem! Zo kunt u terug volop genieten van uw Spa!

Jacuzzi verhuur events

Een evenement gepland waar u iets unieks wil aanbieden? Een jacuzzi huren kan per dag, per week, per maand of zelfs voor meerdere maanden. Al vele events deden een beroep op Total Relax!

Neem contact op