Oude baan 25, 2610 Wilrijk, België

Ontwerp uw eigen container

met Total Relax
Eindeloze hoeveelheid mogelijkheden met scheepscontainers:
  • Container Pop-up bar
  • Container Pop-up restaurant
  • Container POOLHOUSE
  • Container Huis
  • Container Hotel
  • container Kantoor
Waarom EEN ZEEcontainer gebruiken?

Naast dat u bespaart op bouwkosten, is het upcyclen van een oude container ook nog eens milieuvriendelijk. Het hergebruiken van zeecontainers om de structuur van een gebouw te creëren is al jaren een trend in duurzaam ontwerp. Vanwege het handige formaat zijn zeecontainers zeer geschikt voor gebruik. U krijgt een module in één stuk geleverd. Ook kunt u ze op elkaar en naast elkaar zetten en op deze manier meerdere ruimtes maken. Daarnaast is het mogelijk om ze samen te voegen en zo een grote ruimte te creëren.

Zeecontainers worden o.a. ingezet als pop-up restaurant of bar. Ook kunnen ze dienen als tijdelijke woonst, bijvoorbeeld bij de bouw van uw woning,  of als poolhouse of tuinhuisje. Zeecontainers worden zelfs modulair ingezet als (pop-up) hotel, klaslokaal of permanente woning. Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos!

Doordat de container verplaatsbaar is, en dus een tijdelijke karakter heeft, zit u niet vast aan een bouwvergunning. Dit maakt het gebruik zeer interessant voor tijdelijke projecten.

Wij denken mee!

Planning is de belangrijkste stap bij het bouwen van een containerproject.

Allereerst bespreekt u uw project met Total Relax. Ons team werkt samen met u uw ontwerp uit. Vervolgens wordt in onze werkplaats de zeecontainer omgetoverd tot de gewenste uitvoering. Daarna zorgen wij voor het transport en de plaatsing van de container. Nadien verzorgen wij naar wens ook de inrichting van uw project.

Afbeeldingen: Opbouw Regatta Beach

Afbeeldingen: Opbouw Bar Noord /Cargo Bar, Antwerpen

Afbeeldingen: Opbouw Little Brewers Wintergarden, Antwerpen

Wist u dat?
Afmetingen 20ft Zeecontainer

5,9 x 2,4 x 2,4 m

gewicht 20 FT zeeContainer

2.180 kg

Afmetingen 40ft

12 x 2,3 x 2,4 m

Gewicht 40ft

3.820 kg

innovatief
Tiny-houses, pop-up bars, pop-up-stores, noem maar op! De laatste jaren zijn containers een zeer belangrijke innovatie gebleken binnen de realisatie van talloze projecten.
Verplaatsbaar
Het grote voordeel van zeecontainers is dat ze geschikt zijn voor diverse locaties. Zo is het mogelijk om een container te plaatsen in een eventhal, op eenfestivalterrein of bij u in de tuin! Niet meer nodig? Wij halen hem weer op!
Mileuvriendelijk

Total Relax geeft zeecontainers een tweede leven. Zeecontainers zijn eco- en milieuvriendelijker dan traditionele bouwmaterialen zoals beton, stenen en cement.

 

contacteer ons vandaag nog voor uw containerproject

    4+5